Iti multumesc pentru profesionalismul si implicarea ta pe parcursul fimarii!
O filmare in care emotiile protagonistului sa nu fie percepute de catre privitori este dovada profesionalismului regizorului.

Viviana Andrei
Sales Associate | REMAX
https://www.remax.ro/agent/viviana-andrei/

Am avut deosebita placere sa lucrez cu Vlad pentru un video de prezentare. In urma experientei avute, pot spune ca a dat dovada de profesionalism. Sunt foarte atenta cand vinde vorba de recomandari, insa pe Vlad il voi recomanda cu placere ori de cate ori voi avea ocazia.

Florinela Voicu
Sales Associate | RE/MAX Properties
https://www.remax.ro/agent/florinela-voicu/

Intalnirea cu dnul. Vlad Trandafir, regizor si scenarist, profesionist in redarea imaginii coroborate cu sunet, intr-un cuvant in realizarea unui film, cu tot ce implica aceast job, a fost o adevarata revelatie. In spatele unui CV, nu totdeauna se gaseste persoana cautata, care sa se ridice la nivelul dorit, dar de data aceasta chiar mi-a depasit asteptarile.

Profesia de arhitect si aceea de regizor au foarte multe puncte in comun fiind arte vizuale, cadru, imaginea, pana si conceptul de “imi place sau nu imi place”, partea critica a oricarui act de cultura, absolut necesar, au condus la un numar, adevarat, relativ mic de filme suficient insa de expresive, dar mai ales au coincis visual cu ce ne-am propus,altfel spus cu final fericit.

Aveti toate calitatile necesare, dar si profesionalismul care va recomanda pentru un astfel de job, pe un domeniu ce solicita sensibilitate si frumusete, colaborare si intelegere.

Arh. Dorina Ciobanu
https://www.uniuneaarhitectilor.ro

Fiecare întâlnire cu Vlad este o provocare a spiritului. Filmele pe care le creează sunt mai mult decât imagini în mișcare – sunt inteligență pragmatică și emoție artistică la un loc. Recomand oricui este interesat să înțeleagă ce înseamnă un film de impact să aibă cel puțin o dată experiența de a lucra cu Vlad Trandafir.

Alin Comsa
http://alin-comsa.com/