Colturi de Bucuresti este o initiativa care se defineste prin misiunea si valorile in care crede. Oferim, inainte de toate, o viziune: aceea ca o idee extraordinara se raspandeste dacă este insotita de o poveste remarcabila. Aceste povesti reprezinta obiectul activitatii noastre, mijlocul prin care ințelegem sa ne slujim clientii.

ARTA. Mai mult ca oricand, arta este ceea ce deosebeste un produs comun de unul remarcabil. Imbratisam convingerea ca arta nu este doar pictura sau muzica, ci orice manifestare unica, orice aport propriu doar autorului lui. Un film bine facut din punct de vedere tehnic este implinit numai de o asemenea contributie personala.

GENEROZITATE. Calitatea cu ajutorul careia tratam depasirea propriilor limite ca pe un lucru posibil. Este ceea ce ne permite sa realizam schimbarea pe care dorim s-o aducem clientilor nostri, asigurându-le in acest fel capitalul de incredere in fata propriilor clienti.

CINSTE. Garant al increderii si preconditie a oricarei relatii care aspira la consens si fair-play.

Nu în ultimul rand, credem in BUCURESTI – prilejul fondator al intreprinderii noastre. In oras dar, in sens larg, in initiativa autohtona – in inovatia romaneasca la inceput de drum. Ne facem un obiectiv din a servi cu prioritate microintreprinderile cu o viziune indrazneata, dornice sa aiba o contributie relevanta la transformarea domeniului caruia i s-au dedicat.